Jobb

Kontakta oss gärna för ytterligare information!

 

Låter detta intressant? Vill du ta ditt nästa steg tillsammans med oss?

Ring eller maila till
Ludvig Ahlström, VD, ludvig.ahlstrom@cadeia.se, 070-491 60 70
Eva Rosén, konsult, eva.rosen@cadeia.se, 070-450 19 25

Cadeia har funnits sedan 2008 och är ett lönsamt och välrenommerat konsultföretag som nu tar nästa steg i utvecklingen. Vi avser att under de tre närmaste åren bli det ledande specialistföretaget inom området applikationer för verksamhetsstyrning. Målet är att dubblera vår verksamhet.

Din profil

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av Business Intelligence och med erfarenhet av konsultrollen. Du kan vara teknikintresserad ekonom eller ekonomiintresserad tekniker.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av Microsofts BI-plattform (SQL Server, SSIS, SSAS, SSRS) samt att du har kunskaper inom kravställning, DW-arkitektur, ETL-utveckling samt rapportutveckling

Varför Cadeia?

Cadeia är ett litet nischat företag med fokus på BI och verksamhetsstyrning. Som BI-konsult kommer du att omges av kollegor som alla brinner för BI och som sätter stort värde på att hjälpa varandra. Här finns ingen krånglig byråkrati utan beslutsvägarna är korta och det är högt i tak.
Våra projekt kännetecknas av att vi jobbar nära våra kunder för att kunna leverera lösningar som ger kunden bättre kontroll på sin verksamhet. Hos våra kunder blir du snabbt en nyckelperson.
Cadeia kan vara företaget för dig om du söker ett företag som ger dig möjlighet att utvecklas, växa och påverka och på sikt även få möjlighet att bli delägare.