Jobba hos oss

Kontakta oss gärna för ytterligare information!

Cadeia är ett nischat företag med fokus på Business Intelligence och Corporate Performance Management. Hos oss kommer du att omges av kollegor som brinner för sitt jobb och som sätter stort värde på att hjälpa varandra. Vi har högt i tak och korta beslutsvägar utan krånglig byråkrati. Våra projekt kännetecknas av att vi jobbar nära våra kunder. Hos våra kunder blir du snabbt en nyckelperson.

Om du vill ha en fortsatt karriär inom Business Intelligence och vill arbeta i ett företag som ger dig möjlighet att utvecklas så är Cadeia företaget för dig.

Just nu söker vi:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av Business Intelligence och erfarenhet av konsultrollen. Du kan vara teknikintresserad ekonom eller ekonomiintresserad tekniker.

Vi ser helst att du har erfarenhet av Microsofts BI-plattform (SQL Server, SSIS, SSAS, SSRS eller Power BI) och vill utvecklas vidare.

Vi söker dig som har arbetat minst 5 år som konsult inom Business Intelligence och Performance Management. Du kan vara teknikintresserad ekonom eller ekonomiintresserad tekniker.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon av de stora BI-plattformarna samt att du har kunskaper inom kravställning, DW-arkitektur, ETL-utveckling samt rapportutveckling

LÅTER DETTA INTRESSANT? VILL DU TA DITT NÄSTA STEG TILLSAMMANS MED OSS?

Skicka gärna CV och ett kort personligt brev till:

Ludvig Ahlström

VD

070-491 60 70
ludvig.ahlstrom@cadeia.se

Eva Rosén

HR

070-450 19 25
eva.rosen@cadeia.se